Klikk her for å redigere tittel

Soneterapi - Øreakupunktur - Bachterapi


FOTSONETERAPI

Microsystem av kroppen vår

Muskler , skjelett, indre organer, hormonsytem, lymfer, kretsløp og nervesytem har reflekssoner under føttene.
Ved å stimulere disse sonene gjenopprettes det balanse i det tilhørende sted på kroppen.
Eks: har du vondt i nakken, så vil reflekssonene under føttene vise seg øm, så ved å trykke/massere denne sone, vil nakken prøve å gjenopprette balanse igjen.
Alle  i alle alder kan benytte seg av denne behandlingsformen.

Benyttes gjerne ved:

- dårlig immunforsvar
- muskulære plager
- søvnproblemer
- hormonelle ubalanser
- lymfer, Ødemer
- lav energi
- stress , uro
- svimmelhet
- Søvnproblemer
- fordøyelsesplager m.m.

ØREAKUPUNKTUR

Microsystem av kroppen vår

Er av samme prinsipp som fotsoneterapi.
Øret gjenspeiler også nerve systemet, muskler, skjelett og indre organer.
Ved hjelp av nåler eller frø, stimuleres punkter som påvirker at det gjenopprettes balanse i det aktuelle området i kroppen.
Jeg benytter gjerne øreakupunktur sammen med fotsoneterapi for en forsterket behandling, men begge behandlingsmetoder kan benyttes aleine å ha god effekt.

BACHTERAPI

Fra naturen til deg

Brukes ved lettere psykisk og følelsesmessig ubalanse.
Dr Bachs blomstermedisin består av 38 plante- og blomster baserte essenser. Hver enkelt essens er rettet inn mot en følelsesmessig eller mental ubalanse; og hjelper til med å takle utfordringene som hverdagen stiller til oss alle.  
Blomster essensene virker etter homøopatiske prinsipper, og stimulerer kroppens evne til å lege seg selv, ved å balansere ut negative følelser og hjelper deg til å ta kontroll, føle deg vel, og få mere ut av livet. Essensene er ikke beregnet på fysiske sykdommer, selv om kroppens evne til å reparere seg selv ser ut til å være bedre når vi er i følelsesmessig balanse.

ØRELYS

"øre massasje"

Ørelys behandling renser hørsel gangene, fjerner voks og slaggrester og er en avslappende og velgjørende behandling.

En ørelys behandling innebærer at man skaper en varm luftstrøm ved hjelp av spesielle lys som løser opp voksrestene i øret med et undertrykk, og som videre suges ut av øret og blir liggende i lyset (røret). Varmen fra ørelyset stimulerer blodsirkulasjonen i ørene og påvirker akupunkturpunktene i øret. Behandlingen utjevner trykk og gir en følelse av varme som oppleves som befriende i området rundt ører, panne og bihuler.

Lyset er et rør laget av lerret og er satt inn med ulike naturprodukter. De originale ørelysene lages for hånd og består av bivoks, honningekstrakter og indianske urter som kamille, johannesurt og salvie, samt rene eteriske oljer.